Lange mannen T-shirts

Ontdek de webshop Bierrijk.nl en ontvang ’s werelds beste bockbier
December 17, 2015
Kreukvrij je kleding mee op reis
April 22, 2017

Nederland is een lange mannen land! Uit onderzoek is gebleken dat ons landje de meeste lange mannen heeft in vergelijking met andere Europese landen. Waarom, is eigenlijk nog steeds een raadsel. In meerdere landen wordt gezonde voeding gegeten dus daar kan het niet aan liggen. Nederlandse vrouwen zijn zeer blij met dit verschijnsel want zij zijn namelijk gek op lange mannen! Toch is er of eigenlijk gezegd was er, één probleem…

Lange mannen korte kleding

De modewereld wilde niet zo heel snel inzien dat er zoveel lange mannen waren. Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen! Waar voorheen onze lange mannen gekleed gingen in te korte broeken en te korte shirts, zijn zij nu ook, net als de standaard mannen in de mogelijkheid om zich fantastisch mooi te kleden. Er ontstaan steeds meer kledingwinkels die zich richten op de langere mannen.

De maat voor een lange man

Een lange slanke man heeft geen baat bij een normale maat als XXL. Waarom niet? Nou, het shirt zal dan wellicht lang genoeg zijn, maar ook rondom de taille veel te wijd vallen! Het shirt dient lang en smal te zijn. Daarom heeft de website ShirtsofCotton extra lange T-shirts opgenomen in hun assortiment die wel geschikt zijn voor de slanke mannen. T-shirts met een mooi model maar die wel extra lang zijn!

Koop kwaliteit en beleef plezier

Een kwalitatief goed shirt geeft langer draagplezier. Meestal zijn goede shirts gemaakt van een fijne soort katoen waardoor deze zacht aanvoelen op de huid. Ook na het wassen blijft het shirt zijn kleur en vorm houden omdat er betere verf wordt gebruikt en de naden dubbel gestikt zijn. Ben jij op zoek naar een kwalitatief goed shirt met een mooi model, kijk dan eens op de website van ShirtsofCotton. Zowel de lange mannen als de kleinere mannen kunnen hier zeker een goed passend shirt vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *