Nieuwe iPhone 6S kopen of niet?

Reisverzekering afsluiten?
October 11, 2015
Op vakantie met kinderen – tips!
October 11, 2015

Het is weer die tijd van het jaar. Elk jaar zo rond begin september wordt de nieuwe iPhone aangekondigd en worden er weer een heleboel apple fanboys wakker uit hun winterslaap. Het is dan weer de tijd dat er onder duizenden nieuwsberichten positieve reacties worden geplaatst hoe geweldig de nieuwe iPhone is en waarom je hem moet kopen of juist niet! In dit artikel zullen wij een uitleg geven waarom jij juist wel of misschien echt niet de nieuwe iPhone zou moeten kopen.

De iPhone 6s, wat kan die allemaal?

  • Meer megapixels op je telefoon
  • Force Touch of 3d Touch
  • Live foto’s?
  • Sneller?
  • Beter?

Als we Apple moeten geloven is de buitenkant hetzelfde gebleven, maar de binnenkant is helemaal anders! Alles is anders aan de telefoon. Apple is erg goed om iets op te blazen en iets helemaal Amazing te maken! Dit heeft in het begin redelijk gewerkt en er waren veel mensen die elk jaar een nieuwe iPhone kochten, maar de prijzen stegen ook elk jaar dus is er steeds minder animo voor de erg dure telefoons. Apple heeft te maken met inflatie en de dollar koers, maar dit drijft de prijs van de telefoon enorm op.

Er is duidelijk nu een trend aan de gang dat er steeds meer mensen niet elk jaar een nieuwe iPhone kopen, maar de vorige versie wel goed genoeg vinden. Er lopen ontzettend veel mensen rond met een oude iPhone. Wat is in dit licht een oude iPhone? Dat is een persoonlijke keuze. Ik werk al een aantal jaar met een 5S en vind hem geweldig, het formaat bevalt mij en hij werkt top!

My iPhone 6s springboard

Zal IOS de oude telefoons langzaam maken?

Het is een terugkomende patroon, maar let op met het updaten van je telefoon want Apple verdiend niet aan de mensen die geen nieuwe iPhone kopen elk jaar. Dus ze zullen het gaan stimuleren door de oudere telefoons slomer te maken met hun software! Update niet klakkeloos elke keer je telefoon, maar wacht even een maandje en kijk wat er over geschreven wordt. Als er veel klachten zijn dat de oudere iPhone’s slomer worden raad ik het ten zeerste af om te updaten.

Kopen of niet?

Als je het mij vraagt moet je alleen de nieuwe iPhone 6s kopen als je hem denkt nodig te hebben. Gebruik je jouw telefoon dusdanig veel dat je oude op is? Je oude telefoon reageert traag en werkt niet meer naar behoren! Koop dan de nieuwe iphone 6s, maar is dit niet het geval houdt het dan bij je oude telefoon en geniet van dat extra geld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *