Online wijn kopen?

Hoe werkt een online visum aanvraag?
October 11, 2015
Reisverzekering afsluiten?
October 11, 2015

Wine static

Waarom zou je online je drank kopen? Oke, ben je 15 jaar en je mag niet uit de drankkast van je vader een whiskey pakken om mee te nemen, dan snap ik dat je online je drank wilt kopen. Want welke controle is er vanuit de webwinkels? De enige controle die er plaatst vind is dat je jouw geboortedatum moet invullen voordat je de site benaderd. Elke loempia kan dit wel omzeilen en een bestelling plaatsen.

Ben je een alcoholist dan is het online kopen van wijn ook een uitvinding, maar dit zijn niet de doelgroepen die je als webwinkel eigenaar zou moeten aanboren. Dit zijn de risico groepen die door iedereen in de gaten gehouden moeten worden om ervoor te zorgen dat ze zich niet dood drinken of in de schulden werken. Het online kopen van wijn en drank is sinds een aantal jaar aan populariteit aan het groeien, het wordt steeds gemakkelijker en steeds sneller geleverd. Vroeger was het kopen van wijn online alleen nodig als je die ene exclusieve fles zocht. Wilde je die ene DDOC fles hebben die nergens verkrijgbaar was dan moest je op internet gaan zoeken.

Online kopen van wijn tips

De prijzen van een online wijn winkel zijn meestal lager dan een slijterij, de webwinkels hoeven geen duren panden te huren of andere kosten te maken die een fysieke winkel wel heeft. De online winkels kunnen daarom de wijn goedkoper verkopen en met meer korting. Er zijn op internet een heleboel kortingcodes sites waar je jouw wijn of whiskey middels een kortingcode nog goedkoper kan aanschaffen. De wijn zal er niet slechter door smaken. Deze ontwikkeling juichen wij juist toe en zullen het daarom ook blijven promoten, mochten wij een kortingscode tegenkomen dan zullen deze hier plaatsen.

Let op voordat je wijn koopt

  • Of de webwinkel er professioneel uitziet
  • Of er al klantenbeoordelingen zijn
  • Of de webwinkel een contactpagina heeft
  • Of de webshop een kortingscode heeft
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief van de webshop en ontvang meestal direct een korting van 10% op uw bestelling.

Handige sites over wijn kopen:

  • Deze lijst wordt spoedig aangevuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *