Ontdek de webshop Bierrijk.nl en ontvang ’s werelds beste bockbier

Winter is coming!
November 5, 2015
Lange mannen T-shirts
April 5, 2017

BOXTEL – Begin deze maand is de nieuwe webshop Bierrijk.nl gelanceerd. Bierrijk maakt het online bestellen van speciaalbier en bierpakketten makkelijker dan ooit. Als speciale introductieactie ontvangen bezoekers, gedurende de hele maand december 2015, een gratis La Trappe Bockbier bij elke bestelling vanaf 25 euro.

Bierrijk.nl onderscheidt zich door een optimale gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de doorgewinterde bierkenners als voor de beginnende liefhebbers van speciaalbier. Zo zijn alle bieren uit het assortiment voorzien van een uitgebreide bierbeschrijving, inclusief bierrating van Untappd en RateBeer. Op deze manier helpt Bierrijk de consument bij de keuze uit het grote aanbod speciaalbieren op de markt.

Wanneer er een keuze is gemaakt uit een van de vele speciaalbieren en bierpakketten, garandeert de online bierwinkel een snelle levering. De klant kan hierbij zelf de meest geschikte leveringsdatum kiezen. Elke bestelling die op werkdagen voor 17.00 uur is besteld kan de volgende dag al worden geleverd.

Bierrijk.nl is opgericht door Maarten Sterken en Pieter Bosch. Voor Maarten Sterken, online marketeer, is de nieuwe webshop het beste van twee werelden. ‘Met Bierrijk.nl combineer ik mijn passies voor speciaalbier en online marketing. Dit is een lang gekoesterde wens, die nu eindelijk gerealiseerd is’. Als eigenaar van de webshop wijnpakkettenonline.nl heeft Pieter Bosch al de nodige ervaring in dit segment. ‘Door onze passie voor speciaalbier, onze online expertise en ervaring met webshops te bundelen vormen we een sterk team. We zijn zeer overtuigd dat Bierrijk.nl een groot succes wordt!’.

Om alle speciaalbier liefhebbers van Nederland kennis te laten maken met Bierrijk is er deze maand een speciale introductieactie. Bij elke bestelling vanaf 25 euro geeft Bierrijk een fles La Trappe Bockbier van 75cl cadeau. La Trappe Bockbier is het enige Trappistenbockbier ter wereld en werd in 2014 verkozen tot het beste bockbier van Nederland.

Bezoek voor meer informatie en deelname aan de introductieactie www.bierrijk.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *