Op vakantie met kinderen – tips!

Nieuwe iPhone 6S kopen of niet?
October 11, 2015
Huis huren of kopen?
October 11, 2015

De eerste vakantie van jouw, kan je jou die nog herinneren? Toen jouw ouders op de bonnefooi naar Frankrijk gingen om lekker 3 weken op een camping te zitten. Je kan het jou vast nog wel herinneren en zal hier goeie en leuke herinneringen aan over hebben gehouden. We zijn tegenwoordig verwend we willen verder en sneller en mooier. Dit willen we onze kinderen ook geven en we willen ze niks ontnemen. We willen allemaal onze kinderen een beter leven geven dan dat we zelf hadden.

Sinop

Hierin schuilt een gevaar, wees altijd op de hoede en informeer altijd bij een reisbureau of op internet over de mogelijke risico’s van jouw kinderen.

Zoals ik al eerder aangaf gingen we vroeger lekker met de auto op vakantie en hadden we alleen maar het gevaar van een aanrijding en de plaatselijke camping sprak ook iedereen Nederlands, want daar gingen we allemaal elk jaar naar toe. Nu is het zo dat we al snel het vliegtuig pakken naar verre bestemmingen. Voor kinderen is dit natuurlijk ook waanzinnig leuk, maar voor een kind gelden er wel andere regels het begint al op het vliegveld.

Kinderen in een vliegtuig, we hebben er zelf allemaal ervaring mee een huilende baby in een vliegtuig, omdat de oortjes verstopt zitten. Kindjes snappen niet dat ze moeten slikken of geeuwen als dat gebeurd. Ze zijn het niet gewend en de eerste slechte ervaring is een feit. Als u aankomt op u bestemming zal dit meestal in de zomer zijn, heeft u er weleens over nagedacht dat de huid van een baby of peuter super gevoelig is en heel slecht tegen de zon kan. Hier zijn uiteraard zonnebrand crème’s voor te koop, maar hoe vaak smeert u zich zelf in? Dit zal voor u kind iets meer zijn, maar ondanks dat zal het niet genoeg zijn. Let erop dat u kind niet te lang wordt blootgesteld aan de zon. Koop een UV T-shirt voor u kind en zorg dat ze deze de hele dag dragen als de temperaturen stijgen.

Hoe vervelend dit ook voor het kind is, zorg ervoor dat de huid van de kleine niet aangetast wordt door de zon en de kans op huidkanker vergroot wordt. In het volgende artikel zullen we met nog meer tips komen, houdt de site in de gaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *