Reisverzekering afsluiten?

Online wijn kopen?
October 11, 2015
Nieuwe iPhone 6S kopen of niet?
October 11, 2015

Dit is een veelgestelde vraag op Google. Er zijn maandelijks een hoop mensen die zich dit afvragen en hier op zoeken. Het is een belangrijke vraag zeker voor het hoogseizoen, als er weer miljoenen mensen naar het buitenland gaan en op vakantie willen naar nieuwe bestemmingen. Het belangrijkste in deze is dat je er zelf wat moeite voor moet doen, het wordt steeds belangrijker om de voorwaarde van verzekeringen door te lezen zodat je achteraf niet een bedrogen gevoel krijgt. De verzekeringsmaatschappijen zijn hyena’s ze willen met zoveel mogelijk premie zo weinig mogelijk uitkeren. Dat is hun verdienmodel daar is helemaal niks op tegen, maar ze hebben tegenwoordig overal een voorwaarde aangekoppeld.

Verzekeringsvoorwaarde

Waar je goed op moet letten is dat als een verzekering

Holidays

smaatschappij goedkoop is dan zullen de voorwaarde ook tegenvallen. De vergoedingen die je zal krijgen zijn mager en zullen niet de hele schade dekken. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je wel je volledige schade vergoedt krijgt? Dat is een lastige vraag, want een nieuwe iPhone omdat die kapot is gegaan wordt moeilijk. Geen enkele verzekering zal dat vergoeden, want dan zijn ze failliet. Lees voordat je een verzekering afsluit de voorwaarde door en bekijk of hierin dingen staan die jouw weleens zijn overkomen, is dit het geval bekijk dan de vergoeding die eraan is gekoppeld en de mogelijke afschrijving. Want als er iets is waar de verzekeringsmaatschappijen goed in zijn, dan is het wel onder een vergoeding uitkomen.

Koop dingen met een creditcard

Sluit voordat je op vakantie gaat een creditcard af, dit hoeft er niet een te zijn met een krediet. Je kan ook een debet card nemen, hier stort je zelf je geld op en mag alleen dat geld uitgeven, nog een voordeel is dat je er ook rente overkrijgt. Dus als je niks uitgeeft verdien je er een beetje aan. De dingen die je met een creditcard koopt, zijn meestal ook verzekerd tegen een bepaald bedrag. Dit is soms een jaar en soms 180 dagen. Dit is een mogelijkheid als je niet voor een reisverzekering wilt gaan.

Interessante websites over reis verzekeringen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *