Wat kost het bleken van mijn tanden?

Opgelet als u gaat Parkeren bij Schiphol
August 7, 2015

Sinds dat Barbie en Michael op televisie een tanden bleek winkel wilde beginnen lijkt het wel alsof ze een heleboel mensen op goeie ideeën hebben gebracht. Ineens waren er tientallen aanbieders van thuis tanden bleek kits, waarmee jezelf jouw eigen tanden kon bleken. Het is na een zoektocht op Google ook doodeenvoudig om een kit aan te schaffen en er zelf mee aan de gang te gaan.

172.365- Smile Like You Mean It

Als je op Google de zoekterm: “Tanden bleken” in toetst krijg je eerst wat traditionele aanbieders die het voor duizenden euro’s willen doen, maar als je iets verder kijkt zie je al snel de thuis tanden bleek kist. Je kan Thuis je tanden bleken voor slechts 100 euro, je kan kits aanschaffen voor een maand of een langere periode. Het is een markt die ontzettend in ontwikkeling is en er komen maandelijks nieuwe aanbieders bij die denken dat zij de uitvinding hebben van de eeuw. Houdt er rekening mee je tanden kunnen er ontzettend door beschadigd raken als je het niet goed doet, maar door de vele ervaringen en YouTube video’s die er zijn kan het bijna niet misgaan.

Tips voor het bleken van je tanden

  • Bekijk tutorials op YouTube, voordat jezelf ermee gaat klooien.
  • Bekijk ervaringen van andere klanten op fora en websites
  • Vraag je vrienden en kennissen of zij het weleens hebben gedaan, sommige mensen houden het liever geheim maar probeer dit vooral.
  • Ga niet voor de goedkoopste optie, in deze is goedkoop meestal duurkoop!

Er zijn nog vele andere tips en daar zullen we in een volgend artikel op terugkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *