Winter is coming!

Huis huren of kopen?
October 11, 2015
Ontdek de webshop Bierrijk.nl en ontvang ’s werelds beste bockbier
December 17, 2015

Holiday & Celebrations

Voor de echte diehard fans van GOT aka Game of Thrones klinkt dit enorm bekend in de oren. Deze zin wordt in het vierde en vijfde seizoen van de serie meermaals genoemd. De serie heeft de afgelopen maand een aantal Emmy’s gewonnen. Wij gaan het wel hebben over de winter, maar niet over GOT. Winter is coming betekent ook weer stoken en hoge energierekeningen. Wil je daar iets aandoen lees dan door, wil je meer over GOT weten kijk dan op Google.

Hoe voorkom je een hoge energierekening?

Heel simpel goed aankleden en ervoor zorgen dat je lekker warme sloffen of pantoffels koopt. Online is het heel simpel om de mooiste en goedkoopste pantoffels te kopen. Er zijn al een aantal grote webshops die hun pantoffels en sloffen aanbieden met hoge kortingen. De beste tijd om nieuwe sloffen te kopen is in de zomer of eigenlijk vlak voor de zomer. Dan moet je toeslaan, want dan moeten de grote webwinkels van hun voorraden af zodat ze de nieuwe collecties kunnen promoten. Het is een oud gezegde van oma, maar als je ervoor zorgt dat je goed aangekleed bent dan zal je het niet snel koud hebben in huis en zal je minder hoeven te stoken! Het is een vicieuze cirkel en zorgt ervoor dat je geld overhoudt, voor een goed flesje wijn bijvoorbeeld!

Als je gaat shoppen voor je winterjas ben je te laat!

Zodra je gaat kijken voor een nieuwe winterjas ben je te laat, dan zijn de prijzen weer gestegen en willen de winkeliers verdienen aan de klanten die erg sloom zijn en niet op tijd hun winterkleding in huis hebben gehaald. Als je gaat kijken naar nieuwe pantoffels zijn er legio aanbieders, let vooral op kortingsacties want die zijn er genoeg.

Interessante links over energie besparing komen hieronder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *